#چرای بی رویه دام به چه معناست در 3 فصل
#چرای بی رویه دام به چه معناست در 3 فصل
Blog Article
به ویژه شخم زدن، به دلیل اینکه اغلب ساختار خاک را در هم میشکند و نرم میکند، میتواند یکی از عوامل اصلی فرسایش باشد. شیوههای کشاورزی که این فعالیت را کاهش میدهند، مشکلات بسیار کمتری با فرسایش خاک دارند.
همه... که الان نوبت دارند که صبح نوبت دارند که عصر نوبت دارند جستجو
ایسنا/البرز معاون پژوهش و فناوری دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه چرای بی رویه دام امروز به مشکل جدی عرصههای طبیعی و مراتع کشور تبدیل شده، گفت: اصلاح این روند علاوه بر این نیاز به ضرورت اصلاح قوانین به همکاری جوامع محلی و عشایر و ... نیاز دارد.
وی با اشاره به چند برابر بودن تعداد دام را در برابر ظرفیت مراتع، افزود: در حال حاضر در اکثر مراتع کشور، متأسفانه تعداد دامها چندین برابر ظرفیت نگهداری مراتع است.
کلیهی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت دانش بنیان فنآوری اطلاعات نوین آسان تِک مانا است.
برای دسترسی به نسخه آنلاین مطلب، استفاده از کلیه امکانات آن و داشتن تجربه کاربری بهتر اینجا کلیک کنید.
همه ما که در زمینه آموزشهای کشاورزی و منابع طبیعی کشور فعالیت میکنیم، باید کمکهای لازم را به عمل آوریم تا منابع طبیعی کشور هر روز وضعیت بهتری پیدا کند.
اکبری در این راستا از حضور دامداران در فصل پاییز در زیستگاههای گونههای در معرض انقراضی مانند یوز ایرانی ابراز نگرانی میکند و با ذکر مثالی میگوید: زمانی که دامداران وارد حوالی منطقه حفاظت شده توران شوند، «هلیا» – یوز مادر تازه پیدا شده به همراه چهار تولهاش – از منطقه خارج میشوند.
تنگسیری: ساخت شناورهای موشکانداز هدایتی را آغاز کردیم
تمامی حقوق این وبسایت محفوظ است و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع میباشد
پاسخ: ریشه گیاهان رشد می کند و به داخل شکاف سنگ ها می رود. ریشه با گذشت زمان بزرگ تر می شود و به جای بیشتری نیاز دارد. بنابراین سنگ ها را می شکند و برای خود جا باز می کند.
از جمله محورهای این دستورالعمل تشکیل کارگروه مدیریت چرا با محوریت استانداران و دبیری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استانها، here تخصیص بیشتر اعتبارات از طرح احیا و اصلاح مراتع برای پروژه مدیریت چرا، اعمال قُرق برای سالهای خشکسالی و پیشگیری از گرد و خاک، برخورد قضایی با متخلفان بهرهبرداری غیر مجاز، همکاری استانداران در آگاهیبخشی نسبت به ضوابط بهرهبرداری به منظور پیشگیری از افزایش تخلفات و موضوع تامین علوفه از سوی سازمان امور و عشایر ایران برای جلوگیری از کوچ زودهنگام است.
به گفته بهزاد کوچ یکی از مهمترین موضوعات سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور است که هر سال برنامههایی در این زمینه تدارک دیده میشود. وی در این راستا میگوید: اسفند ماه سال ۹۹ اولین بار بود که دستورالعملی با عنوان دستورالعمل مدیریت چرا، کنترل پروانه چرای دام و ساماندهی کوچ تدوین و به استانداران، سازمان جهاد و کشاورزی استانها، مدیران کل منابع طبیعی استانها و سازمان امور عشایر در راستای اجرای بهتر چرا برای حفظ منابع آب و خاک، تقویت افزایش پوشش گیاهی، آمایش سرزمین و جلوگیری از تخریب سرزمین و چرای زودهنگام و کنترل افرادی که فاقد پروانه چرا هستند، ابلاغ شد.
به گفته احمد رحمانی - عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور- در حال حاضر تنها ۱۰ درصد از جنگلهای کشور جزء مناطق حفاظت شده هستند و در عین حال حتی برخی جنگلهای حفاظت شده هم توسط چرای دام آسیب میبینند.